fbpx
  • 013-7620580 of 06-38093904

Privacybeleid

Privacybeleid YAMcoaching

YAMcoaching, gevestigd aan de Oliviersweg 8, 5061 PL Oisterwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Website: www.YAMcoaching.nl
Email: marilyn@YAMcoaching.nl
Praktijkadres: Oliviersweg 8, 5061 PL Oisterwijk
Telefoonnummer vast: 013-7620580
Telefoonnummer mobiel: 06-38093904

Doel en grondslag verwerking persoonsgegevens

YAMcoaching verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt. YAMcoaching verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van betalingen: Voor- en achternaam en bankrekeningnummer

Om te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren, gebruik ik je e-mailadres en/of telefoonnummer.

Een dossier of verslag te kunnen vormen over de cliënt en ten behoeve van de coaching noteer ik voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum (leeftijd), geboorteplaats, adresgegevens, telefoonnummer, emailadres, gegevens over je gezondheid en gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Deze laatste twee zijn bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die alleen verwerkt zullen worden met expliciete toestemming.

Beveiligen van mijn website, hiervoor wordt je IP-adres gebruikt.

Geautomatiseerde besluitvorming

YAMcoaching neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. YAMcoaching gebruikt de volgende computerprogramma’s of – systemen:

Hostnet-webmail: email-verwerking; Hostnet: beheer website. WordPress: webapplicatie (CMS). Tellow: administratiesysteem, met als doel facturatie te verwerken. Factuurgegevens zijn opgeslagen in Tellow. vBoxxCloud: cloudopslag voor mijn backup.

Cookiebeleid

Op 1 juni 2012 ging de nieuwe telecomwet in werking. Deze wet verplicht het dat op iedere website melding wordt gedaan van het gebruik van cookies. Ook de website van YAMcoaching maakt gebruik van cookies. Hoe we dit doen, leg ik graag uit.

Maar eerst wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die je computer, tablet of mobile device opslaat wanneer je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen we ervoor dat:

• ik kan meten hoe mijn website wordt gebruikt en waar ik deze nog kunnen verbeteren. Denk daarbij aan hoe lang je op onze website verblijft, contactformulier invult, etc. Het doel hiervan is om de effectiviteit van mijn website te bepalen en deze te optimaliseren. Bijvoorbeeld welke pagina’s worden goed gelezen en welke pagina’s niet? Waar liggen de pieken en wanneer zijn er weinig bezoekers? Met behulp van deze analyses maak ik mijn website steeds beter.

• jij je gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te voeren bij een bezoek aan mijn website

Cookie instellingen

Je kiest zelf welke cookies je toelaat. Je kan altijd je instellingen wijzigen door cookies te verwijderen via de internetopties van je browser en YAMcoaching.nl opnieuw te bezoeken. Wil je helemaal geen cookies? Via je browser bij internetopties zet je alle cookies uit.
Welke cookies gebruik ik?
Ik gebruik cookies voor onderstaande doeleinden.

Functionele cookie

Deze cookies zorgen ervoor dat mijn website correct functioneert.

• de mogelijkheid je inloggegevens op te slaan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.

• je browserinstellingen worden opgeslagen, zodat je onze website optimaal op je beeldscherm kunt bekijken

Analytische cookies

Om het gebruik van de site te meten en problemen snel te signaleren.
Met deze cookies verzamelen ik met behulp van derden statistieken over het gebruik van mijn website door de gebruikers. De volgende gegevens worden opgeslagen zoals:

Het ip-adres, technische kenmerken zoals de browser die wordt gebruikt (chrome, IE, Opera of Firefox) en de resolutie van je computerscherm en welk apparaat je gebruik, vanaf welke pagina je op de website bent gekomen, wanneer en hoe lang je de website bezoekt of gebruikt en welke pagina’s je bezoekt op onze website.

Deze cookies worden gebruikt voor het bijhouden van het aantal bezoekers van de website, hoe lang een bezoeker de website bezoekt, een bezoeker wel of niet het contactformulier invult.
Dankzij deze cookies kan ik het onlinegedrag op mijn pagina’s analyseren.

Social media cookies

Om de inhoud van mijn website te delen via social media.
Op mijn website staan iconen die verwijzen naar de websites van Social Media. Artikelen/blogs kun je delen via deze socials en deze zijn afkomstig van Youtube, Google Maps, de Social Mediawebsites en bevatten cookies. Als je gebruik maakt van deze Sociale Media zijn hun algemene voorwaarden en privacybeleid hierop van toepassing. Hierop kan ik geen enkele invloed op uitoefenen. Wees zorgvuldig. Als je niet wilt dat er gebruik wordt gemaakt van cookies, accepteer geen cookies en bezoek de website niet meer. Er wordt nooit zonder jouw toestemming gebruik gemaakt van jouw gegevens op Social Media.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Websites van derden

Deze Privacy Policy is niet van toepassing op de websites van andere partijen (zoals samenwerkings- partners en klanten van YAMcoaching) waarnaar YAMcoaching een hyperlink aanbiedt. Bezoek voor het privacybeleid van deze partijen de betreffende websites. YAMcoaching is niet verantwoordelijk voor de websites van de andere partijen
Contactformulier

Wanneer je een reactie achterlaat op mijn site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Privacy wijzigingen en Cookies voorkeuren

Het is mogelijk dat ik deze privacyverklaring wijzig. Ik maak de wijzigingen bekend op deze pagina. Check regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van YAMcoaching. Dit privacybeleid is laatst gewijzigd op: 19/03/19.

Wil je geen cookies installeren, dan kan je dit in je browser uitzetten, dit kun je doen voor elke gebruiker en computer. Je kunt hiervoor de helpfunctie raadplegen en/of de instellingen van je browser: Chrome, IE, Edge, Firefox, Opera en Safari.

De gegevens kunnen openbaar gemaakt worden door wettelijk voorschrift.

Het kan zijn dat ik gegevens over je openbaar moeten maken op grond van een wettelijk voorschrift, op last van toezichthouders of andere overheidsorganen, om mijn rechten te beschermen of te verdedigen, of om illegale activiteiten, vermeende fraude, of schendingen van de voorwaarden met betrekking tot het gebruik van de website dan wel andere toepasselijke voorwaarden te onderzoeken, te voorkomen of tegen op te treden. Ook behouden ik mij het recht voor om gegevens die ik over je heb verzameld, over te dragen in het geval dat ik (een gedeelte van) mijn bedrijfsactiviteiten verkoop of overdraag.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door YAM-coaching en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar marilyn@YAMcoaching.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze een kopie van uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

YAMcoaching wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bewaartermijn

YAMcoaching bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Voor- en achternaam, Geslacht, Geboortedatum, Geboorteplaats, Adresgegevens, Telefoonnummer, E-mailadres, gezondheid en gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Dossieropbouw: min. 5 en max. 15 jaar.

De reden van deze bewaartermijn is dat dossiers opnieuw geopend kunnen worden binnen de gestelde 5 tot 15 jaar.

Verkoopgegevens

YAMcoaching deelt gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. YAMcoaching blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt YAMcoaching persoonsgegevens alleen aan derden met nadrukkelijke toestemming.

Professionals en zorgverleners, doel: overleg mogelijk maken over cliënt
Professionals en zorgverleners, doel: mogelijkheid voor verwijzing
Huisarts, doel: volledigheid dossier huisarts
School, doel: overleg mogelijk maken over cliënt
Verklaart administraties, doel: verwerking facturatie en boekhouding

Datalek

In het geval van een datalek zal ik volgens de wet binnen 72 uur de autoriteit persoonsgegevens en de betrokken personen informeren.

Beveiliging persoonsgegevens

YAMcoaching neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Dit doe ik met behulp van maatregelen zoals veilige opslag van back-ups, gebruik van sterke wachtwoorden, versleutelen (encryptie) van bestanden, mappen, harde schijf, gebruik van SSL-certificaat en diverse beveiligings-plugins voor mijn website, een passwordmanager en een gecertificeerd anti-virus programma voor mijn computer.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via: marilyn@YAMcoaching.nl

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Ik gebruik op mijn website verschillende cookies om de surfervaring zo prettig mogelijk te maken voor jou en mij. Hierbij zitten ook cookies die u online gedrag kunnen volgen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer informatie raadpleeg mijn privacy verklaring. mvg Marilyn

Sluiten