Wie ben ik?

Mijn naam is Marilyn en ik ben woonachtig in het mooie buitengebied van Oisterwijk. Tussen de weilanden vind je mijn praktijk YAM

Ik ben een creatieve duizendpoot, veelzijdig, geduldig en benader veel met humor. Daarnaast houd ik van een (creatieve) uitdaging en ga open en onbevooroordeeld een gesprek aan.

“Zoek je vrijheid niet in grenzenloosheid”

Wat heb ik gedaan?

Na de nodige omzwervingen heb ik in 2007 mijn studie sociale en culturele psychologie afgerond en ben ik in december 2007 gaan werken bij de GGz in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier heb ik inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan.

Wat kan ik doen voor jou?

Mijn kracht is het zien van de ander. Ik stem makkelijk op je af en zorg ervoor dat je bij mij jezelf kunt zijn. Van daaruit ga ik je helpen het beste uit jezelf te halen en te zorgen dat jij met een goed gevoel over jezelf weer afscheid van mij kunt nemen. Met twee voeten stevig op de grond de wereld in.

Ik ben door mijn opleiding, werk en uit persoonlijke interesse tevens bekend met aandacht- en concentratie problematiek, autismespectrum problematiek, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Het jezelf uitdrukken in woorden is niet voor iedereen even makkelijk. Creatieve en actieve werkvormen kunnen je daarbij helpen.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Ik gebruik op mijn website verschillende cookies om de surfervaring zo prettig mogelijk te maken voor jou en mij. Hierbij zitten ook cookies die u online gedrag kunnen volgen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer informatie raadpleeg mijn privacy verklaring. mvg Marilyn

Sluiten