Wie ben ik?

Mijn naam is Marilyn en ik ben woonachtig in het mooie buitengebied van Oisterwijk. Tussen de weilanden vind je mijn praktijk YAM

Ik ben een creatieve duizendpoot, veelzijdig, geduldig en benader veel met humor. Daarnaast houd ik van een (creatieve) uitdaging en ga open en onbevooroordeeld een gesprek aan.

“Zoek je vrijheid niet in grenzenloosheid”

Wat heb ik gedaan?

Na de nodige omzwervingen heb ik in 2007 mijn studie sociale en culturele psychologie afgerond en ben ik in december 2007 gaan werken bij de GGz in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met en voor jongeren met complexe problematiek.

Na 13 jaar ben ik gestopt bij de GGz om meer aandacht en tijd in YAM te kunnen stoppen en mijn werkzaamheden uit te breiden met diverse andere activiteiten.

Naast het werken voor mijzelf, werk ik als vrijwilliger met jongeren en kinderen bij de stichting De Vrolijkheid in het ondersteunen van kunstenaars in het geven van kunstworkshops op een AZC. Hier doe ik mooie praktijk ervaringen op in het werken met jongeren en de expressie in de vorm van kunst.

Wat kan ik doen voor jou?

Mijn kracht is het zien van de ander. Ik stem makkelijk op je af en zorg ervoor dat je bij mij jezelf kunt zijn. Van daaruit ga ik je helpen het beste uit jezelf te halen en te zorgen dat jij met een goed gevoel over jezelf weer afscheid van mij kunt nemen. Met twee voeten stevig op de grond de wereld in.

Ik ben door mijn opleiding, werk en uit persoonlijke interesse en ervaring tevens bekend met aandacht- en concentratie problematiek, autismespectrum problematiek, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid en jeugdtrauma’s.

“Het jezelf uitdrukken in woorden is niet voor iedereen even makkelijk. Creatieve en actieve werkvormen kunnen je daarbij helpen.”

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Ik gebruik op mijn website verschillende cookies om de surfervaring zo prettig mogelijk te maken voor jou en mij. Hierbij zitten ook cookies die u online gedrag kunnen volgen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer informatie raadpleeg mijn privacy verklaring. mvg Marilyn

Sluiten