Opfrissen van mijn huisstijl

In september wil ik starten met mijn Creatief Jongeren Lokaal. Daarbij hoort ook een verfrissing van mijn logo en huisstijl. Voor mij betekent dat spelen met beelden, kleuren en patronen. Daar word ik gelukkig van.

Een van de producten die hier nu uit zijn gekomen is een gifje! #blij mee.

Logo Yam

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

    Ik gebruik op mijn website verschillende cookies om de surfervaring zo prettig mogelijk te maken voor jou en mij. Hierbij zitten ook cookies die u online gedrag kunnen volgen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer informatie raadpleeg mijn privacy verklaring. mvg Marilyn

    Sluiten