De BRUL-brief

Het gebeurt iedereen wel eens. Een situatie waarin je zo intens teleurgesteld, verdrietig en/of boos bent op iemand waar je van houdt. Je weet je geen raad met al die negatieve energie in je die raast en raast. Het moet er gewoon uit. Je weet alleen ook dat deze boosheid je niks gaat brengen.

Wat ik dan doe? Ik schrijf een BRULBRIEF. Een brief aan de persoon waar ik zo enorm boos op ben. In grote letters typ of schrijf ik er alles in wat ik eigenlijk zou willen zeggen tegen deze persoon. Zo dramatisch mogelijk. Daarna lees ik deze een paar keer hardop voor en gooi hem weg.

Natuurlijk is mijn boosheid en de emotie hiermee niet verdwenen maar de scherpe randen zijn er vanaf. Daarna ben ik in staat iets goeds op papier te zetten of tegen deze persoon te zeggen. Nog steeds eerlijk en direct maar onderbouwd en rustig. Zodat daaruit iets moois verder kan gaan of iets netjes afgesloten kan worden.

En o wat is het af en toe lekker om een BRULBRIEF te schrijven en hardop voor te lezen!! Try it or try me! #yamcoaching #marilynpeeters

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

    Ik gebruik op mijn website verschillende cookies om de surfervaring zo prettig mogelijk te maken voor jou en mij. Hierbij zitten ook cookies die u online gedrag kunnen volgen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Voor meer informatie raadpleeg mijn privacy verklaring. mvg Marilyn

    Sluiten